1-header.jpg

Rotterdampas: betaling korting seizoen 2019-2020

7-10-2019
Nieuwsafbeelding

Maandag 7 oktober worden de Rotterdampas kortingen voor het seizoen 2019-2020 uitbetaald. De huidige manier van aanvragen is nogal bewerkelijk gebleken. Daarom zullen we dit voor het komende seizoen anders gaan aanpakken.

Het Rotterdampasjaar loopt van 1 maart 2019 tot en met 29 februari 2020. Alle aanvragen voor Rotterdampaskorting, die we tot 31 december 2019 ontvangen, zullen we nog in behandeling nemen voor korting op de contributie voor het seizoen 2019-2020. Vanaf 1 maart begint het nieuwe pasjaar. Verleng je je pas, dan kun je dat tot 15 juni 2020 bij ons aangeven (er komt een speciaal invulformulier via de site beschikbaar). Als je dat voor die datum doet, dan kunnen we de korting meteen verwerken in de contributie voor het daaropvolgende seizoen. 

HC Rotterdam maakt het sporten betaalbaar(der) voor haar leden, die in bezit zijn van een Rotterdampas. In dat geval kom je in aanmerking voor een korting van € 25,00 op de contributie. Voor deze contributiekorting moet allereerst de Rotterdampas worden aangeschaft. Na ontvangst van de contributiefactuur kan een mail, mét scan/foto van de Rotterdampas en het legitimatiebewijs van de pashouder, worden gestuurd naar [email protected]. Belangrijk om in deze mail ook het HC Rotterdam-lidnummer te vermelden.

De Rotterdampas is een handige Rotterdamse voordeelpas die gratis of met korting toegang geeft tot ruim 750 Rotterdamse activiteiten, waaronder 295 jaaracties, 400 seizoensacties en wekelijks minimaal twee lastminute-acties in je mailbox. De Rotterdampas kost € 60,00 en minima en studenten komen in aanmerking voor korting. Voor de pasgebruikers is er bovendien een handige app. Kijk voor meer informatie op de Rotterdampas-website: www.rotterdampas.nl.

Voorwaarden & disclaimer