1-header.jpg

ABN AMRO Cup 2019 op HC Rotterdam

11-7-2019
Nieuwsafbeelding
In het weekeinde van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is HC Rotterdam gastheer voor het toernooi om de ABN Amro Cup. Aan dit evenement nemen traditioneel alle herenteams uit de Hoofdklasse deel. Voor deze 12e editie zijn voor het eerst ook de damesteams uit de Livera Hoofdklasse uitgenodigd.

Alle teams spelen eerst een voorronde op donderdagavond 29 augustus op andere ABN AMRO-clubs door het land. Vervolgens komen de teams zowel op zaterdag als zondag elk één keer in actie. Op zondagmiddag zijn de finales in het stadion.
Het wedstrijdprogramma wordt omlijst met tal van activiteiten, zoals clinics en natuurlijk de finaleronde van de ABN AMRO 3-vs-3 Cup op zondag.

Op zaterdag 31 augustus start ook de competitie voor een aantal topteams van de jeugd, dat de voorrondes speelt voor landelijke competitie. Dit alles betekent dat er dit weekend weinig capaciteit is op de watervelden voor oefenwedstrijden. Een aantal lijnen bij de jeugd is al bezig met een wedstrijdschema. Alle verzoeken voor oefenwedstrijden etc. kunnen worden gemaild aan de nieuwe Trainingsco√∂rdinatiecommissie op [email protected]

Meer informatie op de toernooiwebsite: www.abnamrocup.nl  

Gerelateerd nieuws

7-8 Brian Vervoort nieuwe coach Dames-1
Voorwaarden & disclaimer