1-header.jpg

Wat een ongelooflijk mooie week!

28-7-2019
Nieuwsafbeelding
Opnieuw heeft HC Rotterdam zich van haar allerbeste kant laten zien. De European Championships Masters Rotterdam 2019 is een geweldig succes geworden. Wat een ongelooflijk mooie week hebben we achter de rug!

HC Rotterdam was gastheer voor 47 nationale teams uit elf landen en officials uit alle windstreken - samen zo’n duizend deelnemers. Zij hebben op onze topvelden niet alleen een toptoernooi kunnen spelen, zij hebben samen met hun in groten getale meegereisde familieleden en supporters ook genoten van onze gastvrijheid en de geweldige ambiance in ons clubhuis en op ons Masters Plaza.

Trots ben ik op al die vrijwilligers die onder aanvoering van de organisatiecommissie dit Europees Kampioenschap tot een groot succes hebben gemaakt. Zonder die belangeloze inzet van die vrijwilligers was dat succes niet mogelijk geweest. Trots ben ik ook op de professionals van onze club. Zij hebben opnieuw laten zien dat zij niet voor niets professionals zijn.

De complimenten die ik heb mogen ontvangen van onder meer voorzitter Glenn Paton van de International Masters Hockey Association geef ik graag aan jullie door. Jullie hebben die complimenten meer dan verdiend.

Over slechts een paar weken start het nieuwe seizoen. Het volgende evenement dient zich al aan.

Voor nu: pak je rust en geniet nog even na van dit prachtige Europees kampioenschap.

Tot snel!

Diederik Chevalier
voorzitter 
Voorwaarden & disclaimer