1-header.jpg

Overdracht social media-accounts & spelregels social media

14-6-2021
Nieuwsafbeelding
Veel teams van HC Rotterdam hebben een eigen social media-account. Dit account is gekoppeld aan de teamnaam en wordt vaak beheerd door ouders of spelers. Het is een goed gebruik dat bij de seizoensovergang de inloggegevens van de social media-accounts worden overgedragen aan het volgende team. 

Als er vorig seizoen al een account actief was van jouw nieuwe team kan je zelf contact zoeken met dit team en de overdracht regelen. Als dit niet lukt, kan het  social-mediateam helpen. Stuur een mail aan deze commissie en dan proberen we de nieuwe en huidige gebruikers aan elkaar te koppelen. NB Het kan ook gebeuren dat een teamaccount het afgelopen seizoen niet is gebruikt. In dat geval is het niet altijd mogelijk om de gegevens te achterhalen.

Ava's
Wil jouw team ook zo'n mooie teamava in de huisstijl van HC Rotterdam gebruiken? Vraag deze op bij de commissie. 

Spelregels
HC Rotterdam stimuleert het gebruik van deze media omdat het een bijdrage kan leveren aan het creëren van een positief imago van de hockeysport in het algemeen en dat van HC Rotterdam en het clubgevoel in het bijzonder. Bovendien stelt het gebruik van social media de vereniging en haar leden in staat op moderne wijze te communiceren. 

Het op een goede, ordentelijk wijze omgaan met social media vereist ook een bewustzijn van risico’s. Foutieve, onjuiste en/of kwetsende berichtgeving kan (grote) gevolgen hebben voor de vereniging, haar teams, haar leden, haar sponsors en andere belanghebbenden.

Voor een goed gebruik van social media zijn richtlijnen en spelregels opgesteld.


Voorwaarden & disclaimer