1-header.jpg

Vacature van de week: veldcommissaris zaterdag

24-9-2019
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam maken we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. Onze vrijwilligers zorgen wekelijks – soms zelfs dagelijks – voor het maken van de wedstrijdplanning, de coördinatie van materialen voor trainingen en keepers, het inplannen van  trainers op het veld, het indelen van de scheidsrechters, de coördinatie van teamtaken, het welkom heten van alle teams in het weekend, het organiseren van evenementen, het coördineren van de line-up bij de wedstrijden van Dames-1 en Heren-1, het beheren van de website, de voorbereiding van toernooien, het coachen langs de lijn, communicatie met managers en coaches, het bijhouden van de ledenadministratie en zo zijn er nog heel veel meer taken op te noemen.

Gelukkig hebben we binnen onze vereniging honderden vrijwilligers. Om te beginnen hebben alle jeugdteams van HC Rotterdam natuurlijk al coaches, managers en trainers, die zich vrijwillig inzetten voor het team van hun kind(eren). Daarnaast kent HC Rotterdam ook nog meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers, die op meer overkoepelende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven. Ook in de opstart van het seizoen zijn er nog ca 20 vacatures voor vrijwilligers. Wekelijks brengen we met de vacature van de week een speciale vacature onder de aandacht. Op de website staat het actuele overzicht van vacatures.

Vacature van de week: veldcommissaris zaterdag
De veldcommissaris (m/v) is verantwoordelijk voor het keuren van de velden. Hij is in staat te beslissen of een veld wel/niet bespeelbaar is, overlegt bij mogelijke afgelasting met de wedstrijdsecretarissen zodat het besluit in lijn is met besluiten van andere clubs in de regio. De veldcommissaris is op de hoogte van de KNHB-regels die gelden voor landelijk spelende teams etc.  

Het is een adhoc-taak die actueel wordt bij temperaturen rond het vriespunt, sneeuwval of hevige regen. De commissaris valt onder de verantwoordelijkheid van de vice-voorzitter. Meer informatie bij de vrijwilligerscommissie: [email protected]

 

 

Voorwaarden & disclaimer