1-header.jpg

Koop nu ook jouw vierkante meter(s) in de blaashal

9-10-2019
Nieuwsafbeelding
Om nog sneller onze eigen blaashal te realiseren - op zijn vroegst in seizoen 2020-2021 - is het nu ook mogelijk jouw eigen vierkante meter(s) te kopen! Een vierkante meter kost €100,- en als tegenprestatie, naast eeuwige dank, vermelden we jouw naam op een groot bord in de hal.

Eerder dit jaar hebben we ons plan voor een blaashal gelanceerd. De blaashal is een tijdelijk hal, die we gaan neerzetten op veld 6, waarin we in de wintermaanden gaan zaalhockeyen. Allemaal! We kunnen er in trainen en we gaan er wedstrijden in spelen. Dat kan prima, want we gaan voor een grote blaashal die ruimte biedt aan vier zaalhockeyvelden.

Met een eigen hal komt er een einde aan het trainen in allerlei gymzaaltjes en sporthallen, waarvoor je op vaak het drukste moment van de dag dwars door de stad moet. Met een eigen hal fiets je voor je training straks gewoon naar de club. En een bijkomend voordeel is dat er straks ook in de wintermaanden altijd wel iets te doen is op de club.

Die blaashal komt er natuurlijk niet voor niets. Het vergt een behoorlijk forse investering, maar we besparen op het huren van zaalruimte, we verhuren de hal aan de hockeybond voor competitiewedstrijden in het weekeinde en alle activiteiten op de club leveren ook nog wat op.

Om de investering in de blaashal mogelijk te maken hebben we een speciale obligatielening uitgeschreven, de Robligatie. Naast die Robligatie is er nu dus ook de mogelijkheid om een vierkante meter vloeroppervlak te kopen. Meer vierkante meters kan natuurlijk ook. En, je hoeft niet alleen een vierkante meter te kopen, je kan het ook doen met je bedrijf of met je team.

Voor het aankomende zaalhockeyseizoen lukt het niet meer de blaashal te realiseren Wel is al 44% van het benodigd budget binnengehaald. We moeten met elkaar nog een jaar geduld hebben. 

Ons plan voor de blaashal leggen we zeer gedetailleerd uit op een speciale website: samensterkvooreeneigenzaal.com. Op 5 en 19 november is er op de club een informatiebijeenkomst over de blaashal en de benodigde financiering.

Voorwaarden & disclaimer