1-header.jpg

Winterstop: aangepaste openingstijden clubhuis en complex

26-11-2019
Nieuwsafbeelding

Gedurende de winterstop kennen het clubhuis en complex aangepaste openingstijden. Met ingang van 9 december is het clubhuis alleen op dinsdag en donderdag geopend van 9.00 tot ca. 17.00 uur. Van maandag t/m vrijdag is huiswerkbegeleiding After's cool wel aanwezig, maar is de rest van het clubhuis dicht. Alleen op donderdagavond is - bij voldoende trainingsteams - het clubhuis geopend tot ca 00.30 uur. De overige dagen, zowel op werkdagen als in het weekend, zijn het complex en clubhuis alleen geopend bij evenementen, kerstdiners, scheidsrechtersexamen etc. Check hiervoor de agenda op de homepagina van onze website.

Van maandag 23 december t/m zondag 5 januari - in de kerstvakantie - is het complex gesloten. In januari starten de Midwintertrainingen voor de mini's op de vrijdagmiddag. Op vrijdag 10 januari nodigen het bestuur van HC Rotterdam en het bestuur van Stichting Vrienden HC Rotterdam, de businessclub, alle leden, ouders van jeugdleden, oud-leden en sponsoren uit voor de nieuwjaarsborrel vanaf 17.00 uur in het clubhuis.

Gedurende de maanden december - februari kunt u dus wel eens voor een gesloten deur of hek komen te staan. In dit kader hebben we een aantal verzoeken:

1. Neem de keeperstas en de tassen met trainingsmaterialen (na de laatste veldwedstrijd/-training) mee naar huis omdat de lockers niet altijd bereikbaar zullen zijn.
2. Als bij de club wordt verzameld voor zaalhockey verzoeken we je dringend auto’s en fietsen buiten het hek te parkeren.
3. Wanneer je gedurende de winterstop gebruik wilt maken van de accommodatie kan je een mail sturen naar: 
horeca: [email protected]
overig: clubmanager
@hcrotterdam.com

Voorwaarden & disclaimer