1-header.jpg

Winterstop: aangepaste openingstijden clubhuis en complex

20-1-2020
Nieuwsafbeelding

Gedurende de winterstop - tot en met zondag 1 maart as. - kennen het clubhuis en complex aangepaste openingstijden. Zowel op werkdagen als in het weekend zijn het complex en clubhuis alleen geopend bij evenementen. Check hiervoor de agenda op de homepagina van onze website.

Teams die in de periode t/m voorjaarsvakantie willen trainen of een oefenwedstrijd willen plannen, vinden hier meer informatie over de mogelijkheden en het indienen van verzoeken voor veldreserveringen. 

Overdag
Overdag is het clubhuis alleen op dinsdag en donderdag geopend van 9.00 tot ca. 16.00 uur. Op vrijdag is het clubhuis vanaf 15.30 uur geopend voor de midwintertrainingen van de jongste mini's. De overige dagen is het clubhuis niet beschikbaar. Van maandag t/m vrijdag is huiswerkbegeleiding After's cool wel aanwezig, in de middag, maar is de rest van het clubhuis dicht. 

Op een aantal zaterdagen spelen de F-jes de midwintercompetitie. Hiervoor is de club dan op de zaterdagochtend geopend. 

Avonduren
Alleen op donderdagavond is - bij voldoende trainingsteams - het clubhuis geopend tot ca 00.30 uur.  

Gedurende de winterstop kunt u dus wel eens voor een gesloten deur of hek komen te staan. In dit kader hebben we een aantal verzoeken:

1. Neem de keeperstas en de tassen met trainingsmaterialen mee naar huis omdat de lockers niet altijd bereikbaar zullen zijn.
2. Als bij de club wordt verzameld voor zaalhockey verzoeken we dringend om auto’s en fietsen buiten het hek te parkeren. Fietsen niet vastmaken aan het hek i.v.m toegankelijkheid complex. 
3. Wanneer je gedurende de winterstop gebruik wilt maken van de accommodatie kan je een mail sturen naar: 
horeca: [email protected]
overig: clubmanager
@hcrotterdam.com

Voorwaarden & disclaimer