1-header.jpg

Vacatures van de week: controllers topsport, horeca en leden kascommissie

19-11-2019
Nieuwsafbeelding
Er wordt hard gewerkt om de club financieel weer op een gezond niveau te krijgen. Inmiddels zijn grote stappen gemaakt, maar na het inwerken van de commissie die de financiƫle administratie uitvoert, blijkt dat verdere ondersteuning van deze commissie en de penningmeester is gewenst.

Controller topsport en controller horecabudget
Voor het budget topsport en het horecabudget en zijn we op zoek naar twee financieel controllers ter ondersteuning van de penningmeester. Omdat dit twee budgetten zijn met grote geldstromen, is het van belang dat deze actief worden bewaakt. De primaire verantwoordelijkheid is het opstellen en bewaken van de begroting en het ondersteunen van resp. topsportcommissie / horecamanager in het realiseren van deze begroting.

Kascommissie: 3 nieuwe commissieleden gezocht
Ook zijn wij op zoek naar 3 nieuwe commissieleden van de kascommissie, die eén keer per jaar de jaarstukken van het bestuur die de penningmeester heeft opgemaakt, controleert. Hiervoor komt de commissie eenmaal samen om eventuele vragen met de penningmeester te bespreken. Vervolgens brengt een lid van de kascommissie verslag uit aan de Algemene Vergadering. Het is een belangrijke taak voor de vereniging, die relatief weinig tijd kost. In verband met de zittingstermijn van de huidige leden zijn wij op zoek naar vervanging. 

Meer informatie over de vacatures én de mogelijkheid om je aan te melden vind je op de vacaturebank
Voorwaarden & disclaimer