1-header.jpg

Minitrainingsshirts te koop in webshop

1-12-2019
Nieuwsafbeelding

De minitrainingsshirts zijn te bestellen in de webshop van de club. Dit minitrainingsshirt is het Osaka-uitshirt van HC Rotterdam, gemaakt van elastisch en vochtregulerend materiaal. Op ieder shirt wordt de voornaam gedrukt zodat dit het scouten bij de indelingstrainingen voor alle E-tjes en tweedejaars F-jes vergemakkelijkt. Om die reden is het verplicht om dit minitrainingsshirt, dat ook wordt gebruikt als uitshirt, aan te schaffen.

In verband met de levertijd van Osaka zijn de beschikbare maten gebaseerd op de voorraad bij DAKA. Voor de korte termijn geldt dus OP=OP. Bij meer vraag, zullen de betreffende maten opnieuw worden besteld en volgt een tweede verkoopmoment.
De verkoopprijs is € 39,99, incl. bedrukking van naam op de rug. Let op: door de opdruk is het shirt gepersonaliseerd en dus niet te ruilen. De maatvoering van de shirts komt overeen met de Osaka-thuisshirts. Passhirts zijn beschikbaar bij DAKA.

De shirts kunnen tot 1 januari as worden besteld en zijn, naar verwachting eind januari bij DAKA op de Abraham van Stolkweg op te halen. Wanneer de shirts beschikbaar zijn, zal een bericht worden geplaatst op de website en in de nieuwsbrief.


 

Gerelateerd nieuws

22-11 ⛄ Mini's in de wintermaanden
Voorwaarden & disclaimer