1-header.jpg

Trainersavond ervaren trainers op 6 januari

6-1-2020
Nieuwsafbeelding

Voor de meer gevorderde trainers is er een opleidingsavond zaalhockeytraining op maandag 6 januari as van 19.30 tot 21.30 uur in de sporthal van sport- en recreatiecentrum Rottemeren in Bleiswijk (Kooilaan 1, naast Monkey Town). Deze training is verplaatst van de drukke decembermaand naar de eerste week van januari. Graag aanmelden per email o.v.v. naam en datum bijeenkomst. 

Naast een kleine presentatie zullen we vooral de zaal in gaan dus trek je hockeyspullen aan en neem een stick mee.  De opleidingsavond voor de beginnende' trainers (van 0 tot enkele jaren ervaring)  heeft al plaatsgevonden.

Jochem Bakker, speler NL elftal zaal en ons eigen Heren-1, zal deze avonden tips en trucs geven en een inkijkje in de trainingsmethodieken van het Nederlands elftal. In de zaal gaan we vooral aan de slag hoe je bepaalde technieken en tactieken traint. Jullie input is daarbij erg belangrijk! Als jullie specifieke spelsituaties of technieken willen bespreken, horen we dat graag! De avond is vooral bedoeld om van Jochem en elkaar te leren.

De bijeenkomsten zijn georganiseerd door de Trainingsco√∂rdinatiecommissie (TCC) en maken deel uit van het opleidingsplan van HC Rotterdam. We zijn trots dat we een zaal top speler als Jochem bereid hebben gevonden om dit te doen en denken met hem jullie een leuke en leerzame avond te bieden.

Voorwaarden & disclaimer