1-header.jpg

Opstart trainingen en oefenwedstrijden tot maart

27-1-2020
Nieuwsafbeelding

De meeste teams zijn nog druk met de zaalhockeycompetitie, maar de eerste verzoeken voor trainingen en oefenwedstrijden op het veld komen al binnen. Omdat het clubhuis in de winterstop beperkt open is, is het van belang dat de trainingen en oefenwedstrijden goed worden afgestemd.

Informatie over de mogelijkheden:

  • van 10 februari t/m 1 maart is de club van maandag t/m donderdag 's avonds  vanaf 18.00 uur geopend en op de vrijdag vanaf 16.30 uur. Wil je trainen of een oefenwedstrijd spelen op een weekavond? Regel zelf een trainer en stuur een mail aan [email protected]. Let op: omdat steeds meer teams gaan trainen, is de mogelijkheid voor oefenwedstrijden op weekdagen beperkt.
  • m.i.v.  het weekend 15-16 februari is het mogelijk oefenwedstrijden te plannen. De wedstrijden worden zoveel mogelijk in hetzelfde blok gepland. Wil je een oefenwedstrijd spelen in het weekend? Stuur een mail aan [email protected]
  • vanaf 2 maart start de tweede seizoenshelft en geldt het reguliere trainingsschema van de veldtrainingen.
Oefenwedstrijden
De thuiswedstrijden worden zoveel mogelijk op hetzelfde moment gepland ivm de kosten voor barbezetting. Het complex is geopend – en de bar bemand - vanaf 1 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd tot 1 uur na afloop van de laatste wedstrijd. 

Bij uitwedstrijden graag fietsen en auto's buiten het hek parkeren en denk om de keepersspullen. Ook in deze periode kan je voor een gesloten hek komen te staan.

 

Voorwaarden & disclaimer