1-header.jpg

Informatie over opstart tweede seizoenshelft

17-12-2019
Nieuwsafbeelding

Het zaalseizoen is nog maar net van start, maar de eerste verzoeken voor oefenwedstrijden op het veld komen al binnen. Omdat het clubhuis in de winterstop beperkt open is, is het van belang dat de trainingen en oefenwedstrijden goed worden afgestemd.

Informatie over de mogelijkheden:

  • van 6 januari t/m 9 februari is de club alleen geopend voor trainingen op donderdagavond en tot 19.00 uur op vrijdag voor de midwintertrainingen van de mini's. Vriendelijk verzoek aan de seniorenteams, trimhockeyers en evt. de groep bondsscheidsrechters om de veldtraining in deze periode op de donderdag te plannen.
  • van 10 februari t/m 1 maart is de club van maandag t/m vrijdag 's avonds  vanaf 18.00 uur geopend. Voor die tijd kan niet worden gegarandeerd dat clubhuis en complex geopend zijn. Wil je trainen? Stuur een mail aan [email protected]. Wil je een oefenwedstrijd spelen in het weekend? Stuur een mail aan [email protected]
  • vanaf 2 maart start de tweede seizoenshelft en geldt het reguliere trainingsschema van de veldtrainingen.

Oefenwedstrijden
Het complex is geopend – en de bar bemand - vanaf 1 uur voor aanvang 1e wedstrijd tot 1 uur na afloop van de laatste wedstrijd. De thuiswedstrijden worden zoveel mogelijk op hetzelfde moment gepland ivm de kosten voor barbezetting.

Bij uitwedstrijden graag fietsen en auto's buiten het hek parkeren en denk om de keepersspullen. Ook in deze periode kan je voor een gesloten hek komen te staan.

 

Voorwaarden & disclaimer