1-header.jpg

Zaal-fans opgelet: ontknoping Hoofdklasse in Rotterdam

29-1-2020
Nieuwsafbeelding
Zaalhockeyfans opgelet: de ontknoping van de zaalcompetitie in de Hoofdklasse bij zowel de mannen als de vrouwen vindt komende zaterdag plaats in Rotterdam! Alle 24 Hoofdklasseteams komen elk tweemaal in actie tijdens de laatste reguliere speeldag in Topsportcentrum Rotterdam.

Het wordt een super spannende dag want alles is nog mogelijk: wie gaan er degraderen, wie moeten er play-outs spelen en welke teams plaatsen zich voor de eindstrijd om het Nederlands kampioenschap?

Dames-1 moet een tandje bijzetten om niet in de problemen te komen, maar kunnen zich ook plaatsen voor de play-offs! Onze dames spelen om 14.00 uur tegen Laren en om 16.00 uur tegen Groningen. Bekijk hier de laatste uitslagen, de stand het het programma.

Heren-1 is dichtbij de halve finale om het Nederlands kampioenschap. Onze mannen spelen om 15.00 uur tegen HDM en om 17.00 uur tegen Oranje-Rood.

Komen jullie Dames-1 en Heren-1 aanmoedigen? De toegang tot het Topsportcentrum is gratis. 

Pas op: een (groot) deel van de parkeerplaats bij het Topsportcentrum zal in de loop van de dag worden afgesloten in verband met de voetbalwedstrijd Feyenoord - Emmen op zaterdagavond in de naastgelegen Kuip. Tip: kom gewoon lekker met de tram of op de fiets!
Voorwaarden & disclaimer