1-header.jpg

Geef je sportkleding een tweede leven met de Sportspullenbank

29-1-2020
Nieuwsafbeelding
Heb jij sportspullen die en tweede leven aan kunnen? Lever deze dan in! In de hal van ons clubhuis is een inzamelpunt ingericht. De Sportspullenbank Rotterdam zamelt tweedehands sportkleding en – materialen in. Deze worden verdeeld aan jeugdleden van sportverenigingen in Delfshaven en op korte termijn ook in Hillgersberg-Schiebroek. Op deze manier worden kinderen geholpen die onvoldoende financiële middelen hebben om deze kleding aan te schaffen.

Multisportvereniging Delfshaven en Stichting Hockey voor Iedereen Rotterdam hebben de handen ineen geslagen en zijn deze actie gestart. De Sportspullenbank heeft nu al voetbal- en hockeyspullen, maar ook taekwondo-pakken, zaalspullen, skates en zwemschoenen. 

Multisportvereniging (MSV) Delfshaven is een initiatief van De Betrokken Spartaan, wijkorganisatie Thuis Op Straat en HC Delfshaven. Bij MSV Delfshaven kun je het hele jaar door voetballen, hockeyen, basketballen, dansen of meedoen aan acrobatiek. Op verschillende pleintjes in Delfshaven kun je alle sporten proberen. Als je één van de sporten leuk vindt, kun je makkelijk doorstromen naar de reguliere sportverenigingen. 

Stichting Hockey voor Iedereen Rotterdam heeft als doel Rotterdammers, voor wie sporten en het verenigingsleven niet vanzelfsprekend zijn, een mogelijkheid te bieden om betrokken en actief mee doen. Zo maken we het samen voor alle Rotterdammers een beetje mooier.   
 
Wil je meer weten over dit initiatief of over andere maatschappelijke activiteiten van HC Rotterdam? Neem dan contact op met Erna Truijens.  

De Sportspullenbank is mede tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Thuis op Straat, Kledingbank Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, HC Delfshaven en HC Rotterdam. 
Voorwaarden & disclaimer