1-header.jpg

Zaterdag NK-zaalhockey met Meisjes B1, Meisjes A1 en Heren-1

3-2-2020
Nieuwsafbeelding
Topsportcentrum Rotterdam is zaterdag 8 februari het episch centrum van het Nederlandse zaalhockey: de strijd om de landstitels. HC Rotterdam heeft drie (!) troeven: Meisjes B1, Meisjes A1 en Heren-1.

Meisjes B1 speelt om 09.30 uur de finale tegen Kampong. Meisjes A1 speelt om 15.15 uur de finale tegen Den Bosch. Heren-1 speelt om 13.55 uur de halve finale tegen Den Bosch (en hopelijk om 19.40 uur de finale).

Meisjes B1 en Meisjes A1 hebben zich afgelopen weekeinde geplaatst voor de NK-finales. Zondag verloor Meisjes A1 de eerste wedstrijd met 3-4 van SCHC en na 4-2 winst op Den Bosch in de poulefase plaatsten ze zich voor de halve finale tegen Laren. Deze wedstrijd werd met 4-2 gewonnen.
  
Meisjes B1 verloor zaterdag in de poulefase ook de eerste wedstrijd met 2-3 van Kampong, maar door 3-0 winst tegen GHBS plaatsten ze zich voor de kruisfinale tegen Amsterdam. Deze superspannende halve finale wonnen onze meiden met 5-4. 

Ook Heren-1 deed zaterdag goede zaken door een dubbele winst op de laatste speeldag van de reguliere competitie: 4-3 tegen HDM en 7-3 tegen Oranje-Rood.

Wij zullen supportersvereniging De Feijenoorder vragen of we de groen-witte vlaggen nog een weekje extra mogen lenen om een mooie sfeer op de tribunes neer te zetten voor de drie teams. Daarbij rekenen wij natuurlijk op jullie steun!

Let op: het wordt de hele dag razend druk in Topsportcentrum Rotterdam. Help mee en kom lekker met de tram of op de fiets!

Dames-1 sloot zaterdag de competitie af met twee spannende wedstrijden. Met verlies van koploper Laren en winst op hekkensluiter Groningen is handhaving een feit en spelen onze dames ook volgend jaar weer in de Hoofdklasse.  

Jongens A1 slaagde er zondag niet in zich te plaatsen voor de halve finales van het NK-zaalhockey. Heren-2 verloor in de play-offs om het districtskampioenschap tweemaal nipt.
Voorwaarden & disclaimer