1-header.jpg

Deze week bitjes happen op woensdag en zaterdag

31-8-2020
Nieuwsafbeelding

Bij de seizoensstart is er weer gelegenheid om een (nieuw) bitje te happen op woensdag 2 september van 18.00-20.30 uur en zaterdag 5 september van 9.00-15.00 uur. Bij SPTL gebitsbeschermers kan je deze dagen een afdruk laten maken voor een professionele gebitsbeschermer óf je huidige bitje aan laten passen, 


In verband met COVID-19 is het noodzakelijk om een afspraak te maken. Aanmelden kan op www.sptl.nl. Klik op de button 'Hapdagen', zoek de juiste datum en locatie en volg de stappen. Je ontvangt een bevestiging in de mail.. 

Als je een afspraak hebt gemaakt met SPTL is het mogelijk om je kind te begeleiden naar deze afspraak. Vriendelijk verzoek aan ouders/verzorgers om zich te registreren met de QR-code bij entree van het complex. Omdat het complex tijdens trainingen is gesloten voor ouders/verzorgers vragen we je om na de afspraak direct weer te vertrekken via de aangegeven route.

SPTL volgt  de adviezen van de overheid en de overkoepelende tandartsverenigingen ANT en KNMT in combinatie met wetenschappelijk recent toonaangevende onderzoeken. Check het bericht voor meer informatie.

Informatie over de mogelijkheden staat op de website van SPTL. De genoemde prijs is incl. opbergdoosje, factuur en garantie. Natuurlijk is het speciale HC Rotterdam-clubbitje ook mogelijk.

De aangemeten (en betaalde) bitjes worden na ongeveer drie weken opgestuurd naar je huisadres.
Voorwaarden & disclaimer