1-header.jpg

Informatie over het lidmaatschap

17-4-2020
Nieuwsafbeelding

Op dit moment wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend seizoen met bijvoorbeeld de teamindelingen en het vastleggen van trainers. Zeker nu we elkaar niet wekelijks kunnen zien, kijken we er naar uit om weer leuke activiteiten te organiseren voor onze leden. In verband met het coronavirus zijn we afhankelijk van de stappen van de overheid voor het maken van een plan voor het opnieuw opstarten van het verenigingsleven. Het mag duidelijk zijn dat we ons met elkaar enorm verheugen op dit moment.

Inschrijven
Nieuwe leden kunnen na de zomervakantie instromen in een team of trainingsgroep op HC Rotterdam. Deze zijn naar verwachting eind juni bekend en zullen dan ook worden gecommuniceerd. Let op: voor sommige leeftijdscategorie├źn bij de jeugd geldt een wachtlijst. Meer informatie over lidmaatschap, contributie etc is hier te vinden. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze website. Let op dat je na insturen van het formulier een bevestiging ontvangt via de mail. Vanaf dat moment sta je, of staat je zoon/dochter, op onze wachtlijst. 

Opzeggen lidmaatschap
Vanwege de coronacrisis hebben we besloten om de uiterste opzegdatum voor de jeugdleden één maand te verschuiven naar 1 juni as. Op deze manier willen we tegemoetkomen aan vragen van onze leden, vanwie studieplannen, vriendenteams en buitenlandse reizen op dit moment onzeker zijn. Vanzelfsprekend hopen we als bestuur dat we jullie volgend seizoen weer op onze velden mogen zien spelen. Voor meer informatie over lidmaatschap en de juiste contactadressen verwijzen we jullie naar onze website

Voorwaarden & disclaimer