1-header.jpg

Trainingen Hockeyplezier, Goalieworks en de Cool clinic

11-5-2020
Nieuwsafbeelding
Nu onze eigen leden weer gelegenheid hebben om te trainen, hebben we bekeken hoe we met in achtneming van het KNHB-protocol en de richtlijnen van de gemeente Rotterdam ook externe organisaties kunnen toelaten op ons complex.

Op dinsdag 12 mei starten de trainingen van Hockeyplezier weer. Deze trainingen zijn voor kinderen in de leeftijdscategorie 5-12 jaar, die onze mooie sport eens willen proberen zonder direct vast te zitten aan een lidmaatschap. Ervaring leert dat veel kinderen uiteindelijk wel instromen als lid op HC Rotterdam. Hockeyplezier is een externe organisatie. Meer informatie op hun website

Zaterdagochtend 16, 23 en 30 mei kunnen onze jeugdkeepers weer lekker aan de slag met Goalieworks. De keepers zijn hierover inmiddels geïnformeerd.

De overheid heeft sportclubs opgeroepen om ook iets te organiseren voor niet-leden.
HC Rotterdam geeft hieraan invulling door de wekelijkse organisatie van een Cool clinic voor niet-leden in de leeftijd 6-12 jaar. Deze clinic is op woensdagmiddag van 15.30-16.30 uur. Deelname is gratis. Inschrijven kan via onze webshop en in verband met capaciteit veld en trainers is het maximum deelnemers gesteld op 30 kinderen. VOL=VOL, dus zorg dat je er op tijd bij bent. 

Voor de organisatie van de zomerhockeykampen van Bovelander & Bovelander en Sportways, de gymlessen van Wolfert Dalton en Laurens Lyceum en de openstelling van ons clubhuis voor de huiswerkbegeleiding van  After's cool zijn we nog in gesprek met de gemeente.


Voorwaarden & disclaimer