1-header.jpg

Thijs van Dam verlengt contract

23-5-2020
Nieuwsafbeelding
Heren-1-speler Thijs van Dam (23) heeft zijn contract bij HC Rotterdam verlengd. De aanvaller geldt als één van de exponenten van de nieuwe generatie spelers van onze  club. 

,,Thijs is een enorm positief en gedreven mens en één van de beste hockeyers die we in Nederland hebben,’’ zegt Friso van Deursen, bestuurslid Topsport van HC Rotterdam. ,,Zijn energie binnen en buiten het veld maken hem één van de hoekstenen en boegbeelden van Heren-1, nu en in de toekomst. Wij zijn blij dat Thijs ervoor heeft gekozen om bij ons te blijven en zich voor onze club te blijven inzetten.”

,,Rotterdam voelt als thuis,’’ geeft Thijs aan. ,,Ik hockey hier al sinds Jongens B1 en speel nu zes jaar in het eerste. Ik ben superblij om bij te tekenen bij deze mooie club blijf en kan niet wachten om met het team weer voor volle tribunes op het veld te staan.’’

Thijs is de eerste speler met een aflopend contract die zijn verbintenis met onze club heeft verlengd. Met de overige spelers van de huidige selectie is de vereniging in verschillende fases van onderhandeling. Hetzelfde geldt voor versterkingen van buitenaf.  
Voorwaarden & disclaimer