1-header.jpg

Contributiekorting met Rotterdampas

26-6-2020
Nieuwsafbeelding
Met het bekendmaken van de teams zullen we ook in de tweede week van juli de contributies voor het komende seizoen factureren. Het bestuur heeft besloten om de contributie gelijk te houden, en dus niet te indexeren.

Rotterdampaskorting
Ook dit jaar bieden we de mogelijkheid om € 25,00 korting op de contributie aan te vragen als je voor het betreffende lid een Rotterdampas hebt. We verzoeken je om vóór 5 juli via de bijgesloten link de relevante gegevens in te vullen. Op deze manier kunnen we de korting nog toepassen op de contributie nota. Mocht je pas later de gegevens invullen, dan zullen we vanwege de administratieve belasting hiervan pas eind oktober kunnen betalen en gaat de korting dus niet direct op de contributie. 

Vul je Rotterdampas (en betaal-)gegevens in op de volgende link 

De Rotterdampas is een handige Rotterdamse voordeelpas die gratis of met korting toegang geeft tot ruim 750 Rotterdamse activiteiten, waaronder 295 jaaracties, 400 seizoensacties en wekelijks minimaal twee lastminute-acties in je mailbox.
De Rotterdampas kost € 60,00 en minima en studenten komen in aanmerking voor korting. Voor de pasgebruikers is er bovendien een handige app.
Kijk voor meer informatie op de Rotterdampas-website: www.rotterdampas.nl.
Voorwaarden & disclaimer