1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 20 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
11:45 Uit Heren-35C HV Myra H35C

1 juli: Corona-update

1-7-2020
Nieuwsafbeelding

Per 1 juli is sprake van een aantal versoepelingen van coronamaatregelen. Wij zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest om onze protocollen hierop zo goed mogelijk aan te passen. De versoepelingen maken dat de horeca weer gedeeltelijk open kan en dat er daardoor nieuwe looproutes op het complex noodzakelijk zijn.

In bijlage vind je het aangepaste protocol, maar in deze mail staan de belangrijkste aandachtspunten: 

 1. Iedereen die het complex wil betreden kan dat pas doen als de volgende vragen met ‘nee’ zijn beantwoord:
  Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  Heb je zelf het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  Heb je een huisgenoot/ gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij klachten had?
  Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld?
 2. De zones voor wegbrengen en ophalen zijn verplaatst naar de Kiss+Ride op het achterste gedeelte van het parkeerterrein. Let op: parkeren is hier niet toegestaan. 
 3. De fietsen kunnen weer worden gestald in de ‘normale’ fietsenstalling. Ben je 18+? Denk aan 1,5m afstand.
 4. De looproutes met eenrichtingsverkeer zijn aangepast i.v.m. opening clubhuis. Let goed op de borden en volg de aanwijzingen op.
 5. Nu ouders weer op het complex mogen komen, is parkeren op de parkeerplaats weer toegestaan. Dit kan alleen op het eerste stuk van de parkeerplaats om voldoende ruimte te houden voor de Kiss+Ride zone.
 6. Tijdens oefenwedstrijden is publiek weer welkom, met inachtneming van 1,5 meter afstand zowel aan de hekken van het veld als op de tribunes. Op een aantal smalle plekken langs de velden is 1,5 meter afstand niet mogelijk, deze plekken zijn aangemerkt als looproutes.
 7. Kleedkamers, bespreek- en vergaderruimtes blijven in juli en augustus nog gesloten omdat wij de 1,5 meter afstand en schoonmaak op dit moment niet kunnen waarmaken. Ook is het clubhuis niet vrij begaanbaar i.v.m. de gestelde maximumaantallen, die op veel avonden al worden behaald met reserveringen voor horeca en de derde helft voor de seniorenteams. Dit betekent dat voor vergaderingen met je commissie of overleg met een speler of je team altijd moet worden gereserveerd voor de vergaderzaal op de begane grond. Dit kan via [email protected]. Vol=vol.
 8. Toiletten in het clubhuis en in de kleedkamers zijn weer toegankelijk. Let op de aangegeven looproutes en ook hier geldt 1,5 meter afstand als je 18+ bent.
 9. Voor opening van de buitenbar en het clubhuis zijn we aan dezelfde regels gebonden als de reguliere horeca. Highlights:
 • Consumptie verplicht.
 • Tafels en banken zijn zo opgesteld dat aan de regels wordt voldaan. Verplaats deze dus niet.
 • Alleen zitplaatsen op het terras. Geen statafels en beperk het rondlopen.
 • Aan alle tafels mogen maximaal 4 personen zitten, als zij niet tot hetzelfde huishouden behoren.
 • 18+ houdt rekening met 1,5 meter.
 • Aanvoerders van seniorenteams dienen een aanwezigheidslijst bij te houden als na de training gebruik wordt gemaakt van de horeca

Kijk voor openingstijden en meer informatie in de bijlage en op de plattegrond.

Wij zijn superblij dat de volgende stap gezet kan worden richting het "normale” verenigingsleven. Wij hebben er het grootste vertrouwen in dat wij dit met elkaar kunnen doen door een rekening met elkaar te houden en op elkaar te letten. Als wij bovenstaande regels in acht nemen dan kunnen wij weer genieten van onze mooie hockeysport en dammen wij het virus samen zoveel mogelijk in!
Vragen of opmerkingen? Stuur een mail aan [email protected].

Voorwaarden & disclaimer