1-header.jpg

Zes jeugdspelers in voorselectie Oranje-jeugdteams

14-8-2020
Nieuwsafbeelding
Isabel Smeets uit Meisjes A1 start binnenkort met de trainingsstage van Jong Oranje. Drie speelsters van Meisjes B1 zijn opgenomen in de voorselectie van Oranje-B. Brechtje van Santbrink, Cato Schreinemacher en Florine Rodenburg maakten eerder deel uit van het zogeheten opleidingsteam voor Oranje. Door het wegvallen van het zomerprogramma is nu een voorselectie gemaakt. Aan deze groep worden de tweedejaars speelsters van Oranje-B toegevoegd. 

Ook bij de jongens zijn twee talentvolle jeugdspelers toegevoegd aan een nationale selectie: Pepijn van der Heijden en Dylan Lucieer (Jongens A1) zijn geselecteerd voor de trainingsgroep van Nederland Jongens A. In die voorselectie komen zij drie clubgenoten tegen: Olivier Hortensius, Menno Boeren en Guus Jansen (allen Heren-1). Oranje Jongens A gaat zich voorbereiden op het EK, in juli volgend jaar.

Eind september worden de voorselectiegroepen teruggebracht tot de trainingsgroepen,  die zich gaan voorbereiden op het Oranje-programma voor komend seizoen. We zijn natuurijk supertrots op onze talenten en wensen allen veel succes en plezier.
Voorwaarden & disclaimer