1-header.jpg

Vacature van de week: wedstrijdsecretaris jeugdcompetitie

8-7-2020
Nieuwsafbeelding

Graag brengen we een actuele vrijwilligersvacature onder de aandacht: wedstrijdsecretaris voor de jeugdcompetitie. Dit is een belangrijke spilfunctie binnen onze club. De KNHB plant de wedstrijden in, maar de wedstrijdsecretaris zorgt voor de tijds- en veldindeling gedurende de veldcompetitie van de A-, B-, C- en D-teams. Naast de planning in LISA speelt in- en externe communicatie ook een grote rol, bijv. met wedstrijdsecretarissen van andere clubs, de KNHB, teammanagers, arbitragecommissie en wedstrijdsecretaris mini’s.

Raymond Soeters heeft aangegeven dat hij deze functie na 6 jaar neerlegt omdat deze taken moeilijk zijn te combineren met zijn nieuwe baan. Hij maakt tijd vrij om zijn opvolg(st)er(s) goed in te werken en blijft voorlopig op de achtergrond beschikbaar. We zijn Raymond zeer dankbaar dat hij deze taak zoveel jaren heeft uitgevoerd en zullen hem op een later tijdstip zeker nog persoonlijk bedanken tijdens een vrijwilligersbijeenkomst.

De tijdsbesteding is ca 6 uur per week gedurende de veldcompetitie. De zaalcompetitie heeft een eigen wedstrijdsecretaris en op HC Rotterdam zijn de taken van inplannen van de jeugdscheidsrechters en het controleren van de wedstrijdformulieren neergelegd bij andere commissies. De functie is ook in te vullen als duo.

Een uitgebreide taakomschrijving is te vinden op onze online vacaturebank. Meer informatie via de vrijwilligerscommissie, die je/jullie ook in gesprek kan brengen met Raymond voor praktische informatie over deze taak.

Voorwaarden & disclaimer