1-header.jpg

Update: coronamaatregelen op de club

2-9-2020
Nieuwsafbeelding
Afgelopen weekend hebben wij onze corona aanpak voor het nieuwe seizoen op de club getest. Het was wennen. Mede omdat veel hockeyclubs verschillende maatregelen treffen. Jullie tips en feedback hebben wij meegenomen en besproken in het bestuur. Na overleg met de gemeente en de KNHB worden een paar maatregelen versoepeld:

REGISTREREN
  • Alleen bezoekers, ouders of coaches moeten zich te registeren. Dat betekent dus eigenlijk iedereen zonder stick.
  • Spelers worden automatisch geregistreerd via het trainings- en wedstrijdschema.  

TOESCHOUWERS
  • Toeschouwers en ouders zijn welkom bij wedstrijden in het weekend, niet bij trainingen.
  • De beperkte ruimte op de halve en kwart velden voor de mini-wedstrijden zorgt ervoor dat er maar maximaal vijf begeleiders of toeschouwers per team aanwezig mogen zijn.
  • Voor de andere teams geldt geen maximum, maar houd het beperkt.
  • Kom je bij een wedstrijd kijken? Probeer dan vijf minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn en direct na de wedstrijd weer weg te gaan. Onze horeca heeft momenteel alleen voldoende plek voor de teams.
  • Langs de velden zijn stippen aangebracht waar je als toeschouwers mag staan. De stippen zorgen voor 1,5 meter afstand. Wij vragen de coaches, managers en aanvoerders van de teams hier ook op te letten.


HEREN-1 & DAMES-1

  • Bij de wedstrijden van Heren-1 en Dames-1 mogen meer dan 250 toeschouwers aanwezig zijn. Omdat wij rekening met 1,5 meter afstand moeten houden, zal dit via online kaartverkoop verlopen. Waarbij je een plek op de tribune toegewezen krijgt om te gaan zitten. Er wordt hard gewerkt aan het verkoopsysteem. Meer informatie over prijzen en data volgt. Wil je er al iets meer over lezen? Lees het nieuwsbericht op de website.

De looproutes op het complex zijn versimpeld. Houd je alsjeblieft aan deze route en let overal op de 1,5 meter afstand. 

De maatregelen blijven wennen, maar ze zorgen er wel voor dat wij weer veilig op de club kunnen blijven sporten. Als wij ons er allemaal aan houden, kunnen wij er zo lang mogelijk met elkaar van genieten.
Heb je nog vragen over de corona-maatregelen op HC Rotterdam? Bekijk dan de FAQ op onze website. 

Veel dank voor jullie medewerking!

Diederik Chevalier, voorzitter

 

Voorwaarden & disclaimer