1-header.jpg

Kaartverkoop wedstrijden van Heren-1 en Dames-1

2-9-2020
Nieuwsafbeelding

Tophockey in het mooiste stadion van Nederland is niet zo vanzelfsprekend in deze  tijd van corona. Voor de wedstrijden van Heren-1 en Dames-1 geldt dat wij de maximaal aantal toeschouwers van 250 zullen overstijgen en dat iedereen een zitplaats op de tribune toegewezen zal krijgen.

Daarom is besloten om kaarten voor deze wedstrijden te verkopen (€ 5,00 voor volwassene, € 2,50 per kind t/m 12 jaar). Naast voldoen aan de registratieplicht, draag je als hockeyliefhebber bij aan de extra kosten en gederfde inkomsten van de club in deze coronacrisis. Wij begrijpen dat dit zeker voor de leden even wennen zal zijn, maar het is goed om te weten dat met de ALV is afgesproken dat de vereniging geen bijdrage levert aan Heren en Dames-1 en dat de inkomsten moeten komen uit sponsoring en andere inkomstenbronnen. Door kaartverkoop kunnen wij deze wedstrijden op dit hoge niveau blijven spelen.

In het kort: 

  • Kaartverkoop start online elke woensdag voor het betreffende speelweekend.
  • Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus op=op.
  • Op een Super Sunday geldt entree voor beide wedstrijden.
  • Je mag niet staan langs het veld en wordt geacht op plaats te nemen op de voor jou gereserveerde plek.
  • Er zijn geen uitzonderingen met betrekking tot gratis kaarten, behalve voor spelers, staf en pers. Ook het bestuur zal online zijn eigen kaarten kopen.

Volgende week zijn er drie momenten voor hockey in ons mooie stadion: donderdag 24 september speelt Dames-1 in de Gold Cup tegen Victoria en vrijdag 25 september speelt Heren-1 tegen Klein Zwitserland. Op zondag 27 september is er weer een dubbel en speelt Dames-1 tegen HICk en Heren-1 tegen Hurley.

De kaartverkoop voor de wedstrijden wordt maandag 21 september (wedstrijden donderdag en vrijdag) en donderdag 23 september (wedstrijden zondag) online gezet. Kaarten zijn weer te bestellen via de website.


Voorwaarden & disclaimer