1-header.jpg

Nieuwe editie clubmagazine ‘op de mat’

3-9-2020
Nieuwsafbeelding

In de eerste week van september krijgen alle leden van HC Rotterdam de nieuwe editie van ons clubmagazine thuis gestuurd – ouderwets, per post. Twee keer per seizoen verschijnt ons magazine en dit jaar hebben we de ‘najaarseditie’ vervroegd naar de start van nieuwe hockeyjaar omdat we elkaar een paar maanden niet hebben gezien en gesproken. Afgelopen voorjaar is het magazine niet verschenen.

In de nieuwe editie valt er genoeg te lezen. We kunnen natuurlijk niet om de coronamaatregelen heen, maar voor de actuele berichtgeving hierover verwijzen we naar de clubsite. Verder introduceren we een nieuwe sponsor, vertellen drie scheidsrechters hoe leuk fluiten kan zijn en stellen we de HC Rotterdam Academy voor. Gijs en Sydney, twee jeugdleden, hebben Dames-1-aanvoerster Lotte de Heer geïnterviewd, onthult de senioren-evenementencommissie haar aanvalsplan én lees je alles over de Rotterdome, onze blaashal. Ook zijn er de bekende rubrieken: de Vrijwilliger en Verre Vrienden. Bij zo veel mogelijk onderwerpen hebben we bovendien weer QR-codes afgebeeld. Als je die codes scant kom je uit bij nog veel meer informatie over het onderwerp.

Als gebruikelijk bij het begin van het seizoen presenteren we in het magazine de selecties van Dames-1 en Heren-1. Daar hoort een bericht bij: in het hart van het magazine zijn de teamfoto’s afgedrukt. Die foto’s zijn helaas niet ‘corona-proof’. Dat is vervelend, en sterker nog: dat had zo niet gemogen.

 

Voorwaarden & disclaimer