1-header.jpg

Stadionplaatsen zondag as uitverkocht

10-9-2020
Nieuwsafbeelding

De kaarten voor de  thuiswedstrijden van Dames-1 en Heren-1 op zondag 13 september zijn uitverkocht. 

Tophockey in het mooiste stadion van Nederland is niet zo vanzelfsprekend in deze tijd van corona. Toch kunnen er toeschouwers naar de wedstrijden van Heren-1 en Dames-1 komen als zij een kaartje kopen in de webshop. Het maximum aantal kaarten voor zondag as is verkocht. 


De eerstvolgende thuiswedstrijd van Heren-1 is op vrijdag 25 september as tegen Klein Zwitserland. Op zondag 27 september is er weer een dubbel en speelt Dames-1 tegen HIC en Heren-1 tegen Hurley.

De kaartverkoop voor beide wedstrijden wordt in de voorafgaande week op resp. maandag en woensdag online gezet.

De kaarten kosten € 5,00 per volwassene en € 2,50 per kind t/m 12 jaar. In geval van een Super Sunday geldt je kaart voor beide wedstrijden. Dus kun je naar 2 wedstrijden voor de prijs van 1. Kaarten zijn alleen beschikbaar voor thuispubliek (m.u.v. genodigden).


We begrijpen dat dit voor de leden even wennen is, maar hierdoor creƫren we een veilige situatie voor al onze leden en bezoekers en kunnen wij deze wedstrijden op dit hoge niveau blijven spelen.


Iedere week is al op zondagavond de samenvatting van de wedstrijd van ons Heren-1 in de Tulp Hoofdklasse Heren te zien op HC Rotterdam TV op de website en app. 

Voorwaarden & disclaimer