1-header.jpg

Hou je van ons Dames-1? Kom dan bij Klasse Apart!

29-9-2020
Nieuwsafbeelding

Onze prachtige hockeyclub kent een bloeiend verenigingsleven met veel teams, activiteiten en commissies. Sinds korte tijd is er ook het netwerk Klasse Apart, dat speciaal is opgezet rondom Dames-1. Dames-1 is een parel voor de club, een jong team waarvan verreweg de meeste speelsters uit de eigen jeugd zijn ingestroomd. Het netwerk Klasse Apart koestert deze parel en hoopt daarbij vurig dat Dames-1 in de toekomst weer terugkeert in de Hoofdklasse. HC Rotterdam is een ambitieuze club en heeft daarom als missie om zowel de dames als de heren op het hoogste niveau, in de Hoofdklasse, te laten uitkomen.

Hockey als sport verbindt. Het genereert clubliefde. Klasse Apart is een community van mensen die houden van hockey en van HC Rotterdam, maar ze hebben nóg iets gemeenschappelijks: een speciale plek in hun hart voor dameshockey. Dames 1 is dit seizoen voortvarend begonnen: de dames gaan voor een hoge eindnotering ‘in het linkerrijtje’. Mede door de komst van Klasse Apart voelt het zich extra gesteund door de hockeyvereniging. Hoe groter ons netwerk, hoe meer het team zich gedragen voelt, hoe beter de prestaties en dus des te groter het succes, zou je zeggen!

Klasse Apart
We zetten ons niet alleen in voor Dames 1 op moreel, verbindend en ondersteunend vlak. We brengen met elkaar ook een extra financiële impuls. Jouw jaarlijkse bijdrage van € 250 vloeit rechtstreeks naar concrete doelen voor Dames-1. We geven ze daarmee de mogelijkheid om benodigdheden aan te schaffen die een bijdrage leveren aan performance verbetering, verhoging van kwaliteit en aanzet tot professionalisering. Zaken waarvoor vanuit de clubbegroting geen geld is, maar die noodzakelijk zijn om die gewenste stap richting de Hoofdklasse daadwerkelijk te kunnen maken! Meedoen kan zowel zakelijk als particulier.

Activiteiten
Door alle coronamaatregelen is het – net als vorig seizoen – weer een uitdaging om een vaste agenda voor onze leden te presenteren, maar Klasse Apart zet zich zo goed mogelijk in om haar netwerk uit te breiden. Het bijwonen van de wedstrijden van Dames-1 is natuurlijk een mooie start, maar zodra mogelijk zullen wij kennismakingsborrels voor geïnteresseerden en speciale "Dames-1 Avonden” voor onze leden organiseren. Een groeiend deel van onze community reist met het team mee naar uitwedstrijden, maar het bijwonen van een ‘echt verre’ uitwedstrijd met de gehele groep staat ook zeker nog op ons verlanglijstje. Het wachten is op het opheffen van de beperkende maatregelen van het RIVM. Wij hopen dat je je aansluit als begunstigde van Dames 1 en met ons mee wilt denken over hoe wij als community het beste uit dit seizoen kunnen halen met als grote gezamenlijke interesse één van onze favoriete teams van HC Rotterdam!

Lid worden
Kunnen de dames rekenen op je onvoorwaardelijke support? Waarbij we met elkaar bovendien een sportieve en gezellige verbinding maken? We zien je graag! Heb je interesse of vragen, mail ons gerust: [email protected]

Het bestuur van Klasse Apart wordt gevormd door Martine van Halteren-Ferreira (medeoprichter en voormalig Dames-1 speelster in de Hoofdklasse), Leonieke Borrie-Hinse (medeoprichter en liaison met Stichting Vrienden HC Rotterdam) en Erna Truijens (ambassadeur en bestuurslid HC Rotterdam)

www.klasseapart.com

Voorwaarden & disclaimer