1-header.jpg

Breeman verlengt sponsorcontract met HC Rotterdam

6-10-2020
Nieuwsafbeelding

Hockey club Rotterdam en Breeman Automotive hebben het aflopende sponsorcontract verlengd. "Als vereniging zijn wij dankbaar dat in deze tijden een sponsor het contract wil verlengen”, zegt voorzitter René Zonneveld van de sponsorcommissie van HC Rotterdam. 

"Juist nu is het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan verenigingen,’’ geeft Breeman-directeur Aart Jan Witvliet aan. ,,Dit doen wij dan ook met veel plezier.’’ Ook blijft de autodealer een belangrijke rol spelen in de mobiliteit van met name de speelsters van Dames-1 en de spelers van Heren-1.Breeman Automotive is een van oorsprong Rotterdams bedrijf met drie dealervestigingen voor BMW en MINI (in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Gouda), twee Jaguar Land Rover-dealervestigingen (Rotterdam-Noord en Brielle) en een schadeherstel bedrijf (Rotterdam-Zuid).

Dit seizoen krijgen leden van HC Rotterdam bij aanschaf of lease van een BMW, MINI of Landrover een ingelijst gesigneerd shirt van Dames-1 of Heren-1. Daarnaast krijgt de club een bijdrage per geleverde auto.
http://www.breemanautomotive.nl/

Voorwaarden & disclaimer