1-header.jpg

Nieuwe voorzitter vertrouwenscommissie

6-10-2020
Nieuwsafbeelding
Wij willen een vereniging zijn waar wij elkaar en onze bezoekers op een open, respectvolle en sportieve wijze tegemoet treden. Waardoor iedereen zich veilig en prettig voelt. En met plezier kan hockeyen.

 Als dat niet meer lukt, omdat sprake is van ongewenst gedrag (bijvoorbeeld pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie) kan de Vertrouwenscommissie benaderd worden om te dienen ‘als luisterend oor’, maar vooral ook om te helpen het veilige gevoel en het plezier terug te brengen. 

Wat doet de Vertrouwenscommissie?
De Vertrouwenscommissie kan bemiddelen, maar kan ook ondersteunen bij het opzetten van een officiële klachtprocedure. Hier staat meer informatie over de werkwijze, bereikbaarheid en vrijwilligers in de Vertrouwenscommissie van HC Rotterdam. 

Wie zit in de Vertrouwenscommissie?
De Vertrouwenscommissie bestaat uit Mariël Ackers, Marco Bruijnzeel en Kirsten van den Herik. Kirsten is onlangs toegetreden tot de Vertrouwenscommissie als opvolger van Saskia Hes, die vanaf 2015 de rol van voorzitter van deze commissie heeft vervuld. Wij bedanken Saskia voor haar inzet en professionaliteit en hopen dat wij haar op een later moment in dit seizoen nog eens in het zonnetje kunnen zetten.

Voorwaarden & disclaimer