1-header.jpg

Online examen voor nieuwe clubscheidsrechters

14-10-2020
Nieuwsafbeelding

Wij vinden het belangrijk dat ouders van jeugdleden de spelregels van het hockey goed begrijpen. Met goede regelkennis heb je langs de lijn een groter inzicht waarom een scheidsrechter bepaalde beslissingen neemt, kan je je beter verplaatsen in zijn/haar positie en worden veel discussies over (en met) de arbitrage voorkomen.

Mogelijkheid voor online-examen
Helaas is het in deze tijd lastig om fysiek examen te gaan afnemen. Maar er is goed nieuws! De KNHB is de laatste weken hard op zoek gegaan naar een alternatief voor het afnemen van de CS-toetsen. Wij kunnen jullie melden dat er vanaf deze week een mogelijkheid is om online toetsen te kunnen gaan afnemen.

Aanmelden doe je zo
Het online-examen van HC Rotterdam staat gepland op woensdag 28 oktober as. Je kan je aanmelden door je gegevens te sturen naar: [email protected]. Na ontvangst van je gegevens zal er contact met je worden opgenomen en krijg je per mail inloggegevens voor een e-learning omgeving. In deze e-learning omgeving kan je je in eigen tempo door de theorie heen werken. De ervaring leert dat dit ongeveer twee tot drie uur in beslag neemt, heel leerzaam is en (zelfs) leuk om te doen.

De digitale toets is ook afgestemd op cursisten met dyslexie.

 

Voorwaarden & disclaimer