1-header.jpg

Informatie over de Rotterdome

15-10-2020
Nieuwsafbeelding
Missie geslaagd! De Rotterdome staat en dus beschikt HC Rotterdam vanaf dit moment over haar eigen hal voor zaalhockey. Met de vier velden is het mogelijk dat alle jeugd- en miniteams dadelijk iedere week één keer in de Rotterdome trainen. De topteams die een tweede keer trainen, zullen voor die extra training moeten uitwijken naar een van de andere zalen in de regio. Er wordt ook gekeken naar de capaciteit voor onze seniorenteams, die in de zaal willen trainen. Zij worden hierover nog ge├»nformeerd.
Dit alles natuurlijk nog wel onder het voorbehoud van de maatregelen van overheid, Veiligheidsregio en KNHB.
 
Kijkje in de Rotterdome
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een opening te organiseren. Gelukkig hebben we wel veel beeldmateriaal kunnen plaatsen op social media en vind je hieronder ook nog wat links. Binnenkort ook meer nieuws op Rotterdam-TV. Houd dit in de gaten.

Komende weken
Na de herfstvakantie wordt de Rotterdome voor het eerst in gebruik genomen. Het Wolfert Dalton maakt gebruik van het zaalgedeelte voor de indoor gymlessen tijdens de renovatie van hun schoolgebouw. De achterste helft is voorlopig nog 'gewoon' kunstgras en wordt gebruikt voor veldtrainingen en wedstrijden van de mini's op zaterdag. Als er eind november groen licht is voor zaalhockey wordt ook in deze helft een zaalvloer gelegd.

Binnenkort volgt meer informatie over de mogelijkheid om eventueel al eerder te gaan trainen op de zaalvloer in de Rotterdome. Wil je in de tussentijd al informatie over mogelijkheden van gebruik? Stuur een mail.


Voorwaarden & disclaimer