1-header.jpg

Trainingen en oefenwedstrijden jeugd en mini's

20-10-2020
Nieuwsafbeelding

Op 13 oktober zijn nieuwe maatregelen aangekondigd, die in ieder geval gelden voor vier weken. De jeugd, tot achttien jaar, mag blijven trainen. Tijdens trainingen hoeven ze geen anderhalve meter afstand te houden. 


Hoe zien deze vier weken eruit voor onze jeugd- en miniteams?
Het trainingsschema blijft voorlopig grotendeels ongewijzigd. Omdat de seniorenteams op dit moment niet mogen trainen is 21.00 uur de eindtijd van de trainingen. Hierdoor is een aantal trainingen verschoven naar een vroeger tijdstip. De tijdstippen en veldindeling in de app zijn leidend.


Oefenwedstrijden en clinics
In de twee weekenden van de herfstvakantie is de club gesloten. Op zaterdag 31 oktober en 7 november worden onderlinge oefenwedstrijden en/of clinics ingepland door de lijnen. Deze zijn zichtbaar in de clubapp. Het is mogelijk dat ook op de zondagen wedstrijden voor de jeugd en mini’s worden gepland i.v.m. veldcapaciteit. Mocht dat het geval zijn, dan worden de teams daarover  zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


Toeschouwers zijn helaas niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden en na afloop van je activiteit dient het complex direct te worden verlaten. Het clubhuis blijft gesloten, met uitzondering van de toiletten op de begane grond.


Natuurlijk hopen wij dat de competitie na 7 november weer kan worden hervat. Het is de ambitie van de KNHB dat de competitie zal worden uitgespeeld, mogelijk in december maar het kan ook dat het seizoen wordt verlengd tot de zomervakantie. Wanneer geen competitie mogelijk is, doen wij als club onze uiterste best om onze leden binnen de mogelijkheden een alternatief programma te bieden.
Natuurlijk zijn wij hierbij afhankelijk van de regelgeving vanuit de overheid, KNHB en Veiligheidsregio.

Voorwaarden & disclaimer