1-header.jpg

Coronamaatregelen: toeschouwers neem je verantwoordelijkheid

10-11-2020
Nieuwsafbeelding
Binnen de maatregelen om het coronavirus te bestrijden, is er gelukkig nog ruimte voor onze jeugd- en miniteams om te trainen en onderlinge oefenwedstrijdjes te spelen. Wij kijken uit naar een periode waarin de mini's en jeugd in onze eigen Rotterdome gaan zaalhockeyen en de senioren hopelijk weer buiten kunnen trainen (in viertallen). De KNHB schetst vervolgens twee scenario's om de veldcompetitie te hervatten in januari of februari.

Belangrijk dat iedereen zich houdt aan de maatregelen
Hierbij blijft het belangrijk dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. De club maakt deze maatregelen niet voor de lol, maar uit bittere noodzaak om ervoor te zorgen dat wij zo snel mogelijk weer kunnen opschakelen naar hockey voor al onze leden. 

Soms gaat het helaas mis
De afgelopen weken is geconstateerd dat niet iedereen zich bewust is van de maatregelen. Er stonden ouders en grootouders langs de lijn, er zijn spelers die voor of na hun eigen wedstrijd nog even gingen kijken bij andere teams en bij sommige teams was het aantal begeleidende ouders hoger dan de afgesproken 3 personen per team (incl. de scheidsrechter of spelbegeleider). 

Samen sterk!
Hierbij doen wij een herhaalde oproep aan onze leden, ouders van jeugdleden en overige fans om zich te houden aan de maatregelen en – waar nodig – elkaar daar vriendelijk op aan te spreken. Alleen dán kunnen wij zo lang mogelijk blijven hockeyen en kan de competitie hopelijk begin 2021 weer van start.

Voorwaarden & disclaimer