1-header.jpg

Online module voor zaalhuur Rotterdome

30-11-2020
Nieuwsafbeelding
De club voorziet in de reguliere zaaltrainingen voor de jeugd- en E-teams, maar voor onbenutte uren is het ook mogelijk om één van de velden te huren voor een extra zaaltraining. Voor deze extra uren wordt zaalhuur in rekening gebracht om een gezonde exploitatie van onze Rotterdome mogelijk te maken voor extra kosten van o.a. verwarming, verlichting, schoonmaak en personeel. 
Onze eigen teams hebben voorrang, maar verhuur aan externen is ook mogelijk. 

Online reserveringsmodule
Voor het reserveren van velden in de Rotterdome wordt gebruik gemaakt van een online module, waar je de beschikbaarheid ziet en zelf een reservering kan maken. 
Het werken met dit systeem bespaart tijd voor gebruikers en het clubmanagement omdat het systeem ‘live’ inzicht geeft in de openstaande mogelijkheden en de reservering en betaling direct kunnen worden geregeld. Let wel: een reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging.

Teams HC Rotterdam
Om een reservering te kunnen maken, moet je eenmalig de inloggegevens van jouw teamaccount opvragen.

Voor seniorenteams geldt dat zij één keer gratis in de Rotterdome kunnen trainen binnen de mogelijkheden die de Coronamaatregelen bieden. Stuur een mail om deze training in te plannen.

Externen
Externe partijen kunnen een mail sturen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Voorwaarden & disclaimer