1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 21 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
13:15 Uit J6E03 Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs J6E2
13:45 Thuis MA03 hdm MA4

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
10:15 Thuis J6E04 HC De IJssel J6E1

πŸ₯Ά Veldhockey in de winter: kans op afgelastingen

26-11-2021
Nieuwsafbeelding
De weersvoorspellingen voor het weekend 27-28 november laten een kans op lichte nachtvorst en natte sneeuw zien. Het kan dus gebeuren dat wedstrijden moeten worden afgelast in verband met gladheid op het veld door winterse omstandigheden. Het keuren van de velden gebeurt vroeg in de ochtend. Voor de informatie van andere clubs zijn we afhankelijk van hun informatie en communicatie.

Hoe weet ik of mijn wedstrijd is afgelast?
Afgelastingen van trainingen en wedstrijden worden altijd gecommuniceerd via de website, clubapp en evt. een pushbericht. Geen bericht betekent dat alles (voorlopig) doorgaat. Een dringend verzoek om niet naar het clubhuis te bellen!

Wanneer wordt een training of wedstrijd afgelast?
Bij vorst en sneeuw kan niet worden gespeeld. Na nachtvorst is het altijd de vraag wanneer de velden weer voldoende ontdooid zijn. De zandvelden zijn doorgaans eerder bespeelbaar dan veld 1, 2 en 3; dit heeft ook te maken met de mate waarin het veld in de zon ligt.
Regen is op de kunstgrasvelden zelden reden om de activiteiten af te gelasten. Alleen wanneer de velden blank staan of er sprake is van onweer en/of storm kan worden besloten tot afgelasting. 

Voorwaarden & disclaimer