1-header.jpg

Corona-update (21-1): aanpassingen trainingstijden i.v.m. avondklok

22-1-2021
Nieuwsafbeelding

De avondklok vanaf 21.00 tot 4.30 uur is verlengd tot 3 maart. Ons uitgangspunt blijft dat de jeugd- en miniteams lekker blijven trainen omdat juist in deze tijd van lockdown beweging en sociale contacten heel belangrijk zijn. Voor de senioren is de bootcamp op zondagochtend een optie.

Aantal trainingstijden aangepast
De insteek is dat het complex gedurende de periode van de avondklok op trainingsdagen om 20.30 uur wordt afgesloten. Dit betekent dat de laatste trainingen om 20.15 uur zijn afgelopen, zodat de spelers en trainers na het rapen en opbergen van de ballen op tijd het complex kunnen verlaten en iedereen, ook degene die het clubhuis en de hekken sluit, voor 21.00 uur thuis kan zijn. Vriendelijk verzoek aan de trainers en teams, die als laatsten trainen, om ervoor te zorgen dat iedereen uiterlijk om 20.30 uur op de fiets of in de auto zit.

Check de clubapp regelmatig
De aangepaste trainingstijden zijn vanaf zondag 24 januari zichtbaar in de clubapp. Check de website en clubapp regelmatig voor het laatste nieuws over de avondklok en evt. aangepaste trainingstijden.Voorwaarden & disclaimer