1-header.jpg

Voorjaarsvakantie: clinics & masterclasses voor HC Rotterdam leden

11-2-2021
Nieuwsafbeelding

Voor onze leden in de mini- en jeugdteams is er in de voorjaarsvakantie gelegenheid om nog wat extra meters te maken op het veld. In verband met de maatregelen van de Veiligheidsregio zijn alleen leden van HC Rotterdam welkom en zijn ook de tijdvakken aangepast omdat het niet is toegestaan te eten/drinken op de club.

Maandag 22 t/m woensdag 24 februari: Sportways 
Het zaalhockeykamp van SportWays is gewijzigd naar een buitenclinic in de middag van 13.00-17.00 uur. Door de verlenging van de huidige maatregelen, kan het zaalhockeykamp helaas niet doorgaan, dus gaan we naar buiten. Iedereen van 8 tot en met 14 jaar oud is welkom om drie middagen fanatiek te trainen. 

De SportWays Voorjaarsclinic is van 22 tot en met 24 februari, van 13:00-17:00 uur. Heb jij geen zin in stilzitten tijdens de voorjaarsvakantie? Meld je dan snel aan bij Sportways.

Woensdag 24 t/m 26 februari: Jeroen Hertzberger Masterclasses
Jeroen Hertzberger verzorgt drie masterclasses, die zowel apart als in serie zijn te boeken. Meer informatie en inschrijven op www.jeroenhertzberger.nl

Algemeen
Het clubhuis is gesloten. Zorg er dus voor dat je warme kleding aantrekt en neem regenkleding mee. Jouw tas kun je wel binnen leggen, zodat jouw spullen droog blijven. Ook kunnen we naar binnen voor het toilet of om te schuilen voor een dikke regenbui.


Voorwaarden & disclaimer