1-header.jpg

Corona-update (28-5): competitie voor jeugd en trainingspotjes senioren

30-5-2021
Nieuwsafbeelding

Per zaterdag 5 juni as worden de coronamaatregelen voor de sport weer versoepeld. Komende week volgt meer informatie over de gevolgen voor openstelling clubhuis, terras, QR-codes, maximum aantal rij-ouders etc, maar deze moeten eerst worden afgestemd met de Veiligheidsregio, NOC*NSF en KNHB.

In ieder geval kunnen we uitgaan van de volgende versoepelingen: 

  • 🥳 Ook voor personen vanaf 27 jaar geldt tijdens het sporten de 1,5 meter niet meer. Dit biedt ruimte voor trainingspotjes en onderlinge wedstrijden. Maar let op: voor wie niet aan het hockeyen is, blijft de 1,5 meter afstandsregel gelden. Vooruitlopend op de volgende versoepelingen hebben we met Leonidas en Victoria het initiatief opgepakt voor een midzomercompetitie. Check de aparte website voor meer informatie en inschrijvingen.
  • 🚲Voor de jeugdteams zijn wedstrijden in competitieverband weer toegestaan. Op dit moment onderzoeken we met de KNHB en clubs in de regio de mogelijkheid om in juni nog een aantal wedstrijden tegen andere clubs te spelen.
  • 🚿 De kleedkamers en douches mogen weer open.
  • 🥤 De buitenbar en terras mogen open voor de personen die op het complex aanwezig mogen zijn én volgens de geldende horecaregels. Vanaf 5 juni as mogen 4 personen (buiten een huishouden) aan één picknicktafel zitten. Door de week is de buitenbar geopend tot 22.00 uur.

Toch is nog niet alles bij het oude, want:
  • ⛔ Toeschouwers zijn nog niet toegestaan op het complex tijdens trainingen en oefenwedstrijden.


Voorwaarden & disclaimer