1-header.jpg

Gevraagd: Bestuurslid Tophockey Senioren

23-2-2021
Nieuwsafbeelding

Ons huidige bestuurslid Tophockey, Friso van Deursen, heeft aangegeven zijn functie in de zomer over te willen dragen. Daarom zijn wij op zoek naar zijn opvolger, iemand met een topsportmentaliteit en affiniteit met tophockey zoals dat op HC Rotterdam gespeeld wordt.

Omdat de combinatie van Tophockey Senioren en de Topjeugdopleiding te complex is gebleken, heeft het bestuur na overleg besloten om de bestuurstaken van het bestuurslid Tophockey op te splitsen. Het nieuwe Bestuurslid Tophockey Senioren zal zich daarom alleen bezighouden met de twee selectie elftallen (Heren-1 en Dames-1) en de opleidingsteams Heren-2 en Dames-2. De ambitie van de club is om zowel met de heren als de dames structureel in de Hoofdklasse te spelen.

Het nieuwe Bestuurslid Tophockey Senioren zal sturing geven aan de betrokken vrijwilligers rondom de selectieteams, is verantwoordelijk voor de contractonderhandelingen met spelers en staf en stelt zijn/haar commissie Tophockey Senioren verder samen.

Meer informatie staat op onze vacaturebank.  Met vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Diederik Chevalier op [email protected]

 

Voorwaarden & disclaimer