1-header.jpg

Lidmaatschap opzeggen

23-3-2021
Nieuwsafbeelding

In voorbereiding op het nieuwe seizoen is het handig om te weten waar wij aan toe zijn bij het maken van de teamindelingen, het vastleggen van trainers en de inschrijving bij de KNHB.
Wij kijken ernaar uit om weer lekker te hockeyen, competitie te spelen en leuke activiteiten te organiseren voor onze leden. Op dit moment ziet het ernaar uit dat wij in september zeker weer zullen kunnen starten met de competitie en samen met de KNHB hopen wij dat ook de huidige competitie nog even kan worden hervat - met de nodige aanpassingen - tot de zomer. Het mag duidelijk zijn dat wij ons met elkaar enorm verheugen op de hervatting van het verenigingsleven!

Opzeggen lidmaatschap
Natuurlijk vinden wij het jammer als onze leden besluiten om hun lidmaatschap op te zeggen. Wil je toch opzeggen, dan gelden hiervoor twee verschillende opzegdata:

  • voor mini's en jeugd: uiterlijk op 1 mei;
  • voor senioren: uiterlijk op 1 juni.


Opzeggen gebeurt bij de ledenadministratie en we vinden het interessant om van je te horen wat de reden is van opzegging. Voor de juiste contactadressen en meer informatie verwijzen wij je naar onze website. Let op: je kunt je lidmaatschap niet opzeggen als je de contributie van het afgelopen seizoen niet volledig hebt betaald. 

Inschrijven
Nieuwe leden kunnen na de zomervakantie instromen in een team of trainingsgroep op HC Rotterdam. De teamindelingen zijn half juni bekend en zullen dan ook worden gecommuniceerd. Let op: voor sommige leeftijdscategorieën bij de jeugd geldt een wachtlijst. Meer informatie over lidmaatschap, contributie etc is hier te vinden.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze website. Let op dat je na insturen van het formulier een bevestiging ontvangt via de mail. Vanaf dat moment sta je, of staat je zoon/dochter, op onze wachtlijst. 


 

Voorwaarden & disclaimer