1-header.jpg

Kennismaken met hockey? Meld je aan voor de Cool Clinic!

16-5-2021
Nieuwsafbeelding

Ken jij iemand van 5 t/m 12 jaar oud? Die sportief is en die graag een keer wil kennismaken met hockey op HC Rotterdam? Nodig hem/haar dan uit voor één van de Cool Clinics op HC Rotterdam. Deze (gratis) clinics worden in april en mei speciaal georganiseerd voor niet-leden en vinden plaats op woensdagmiddag van 14:30 - 15:30 uur op ons complex aan de Hazelaarweg. 

Aanmelden is verplicht
Er is iedere week plek voor 30 kinderen. De laatste twee clinics van dit seizoen zijn nog op 19 en 26 mei 2021. Deelname is gratis en aanmelden kan in de webshop van onze clubAanmelden is verplicht; ook omdat we je willen informeren over de maatregelen die zijn getroffen op ons complex. In verband met de coronamaatregelen zijn toeschouwers langs de lijn helaas (nog) niet welkom. We laten je graag weten waar we verzamelen en waar je wordt teruggebracht en kunt worden opgehaald. 

Wees er snel bij want VOL=VOL. Als je het leuk vindt, kan je je iedere week opnieuw aanmelden om mee te doen. 

Wat neem ik mee?
In verband met hygiëne is het fijn als je zelf kunt zorgen voor een hockeystick, maar er zijn eventueel leensticks aanwezig op de club. We adviseren om te zorgen voor persoonlijke bescherming met een gebitsbeschermer en scheenbeschermers. Dit zijn geen artikelen, die kunnen worden geleend.

Kennismaken met hockey en ouder dan 12 jaar?
In verband met de protocollen kunnen we de leeftijdsgroepen ‘jonger dan 12 jaar’ en ‘ouder dan 12 jaar’ niet mixen. Ben je ouder dan 12 jaar en wil je graag ook een keertje komen hockeyen? Stuur een mail en dan kijken we wat we voor je kunnen organiseren. 

Extra ondersteuning nodig?
Rotterdamse sociaal maatschappelijke welzijnsorganisaties en speciale doelgroepen met interesse in hockeyaanbod voor niet-leden kunnen contact opnemen met Stichting Hockey voor Iedereen via [email protected]

Voorwaarden & disclaimer