1-header.jpg

Luuk van der Schoot voorgedragen als nieuw bestuurslid tophockey senioren

13-4-2021
Nieuwsafbeelding

Het bestuur draagt Luuk van der Schoot voor als bestuurslid Tophockey senioren. Hij volgt Friso van Deursen op, die heeft aangegeven zijn functie in de zomer te willen overdragen. Luuk startte bij HC Rotterdam als speler in het eerste hoofdklassejaar in 2000 en hij maakte daar de nodige meters. Vanaf 2003 was hij trainer/coach van Heren-2, trainer van Aeolus heren-1 en tot recent speler van Veteranen A bij HC Rotterdam. Ook was hij drie seizoenen actief als assistent-trainer/coach bij Heren-1. Luuk is getrouwd met Josephine en vader van 3 kinderen. In het dagelijks leven is hij managing director bij Alrec.

 

"We vinden het fijn dat Luuk deze belangrijke post in het bestuur voor zijn rekening wil nemen”, zegt voorzitter Diederik Chevalier. "Luuk kent de club en onze topsportcultuur goed en wil graag verder invulling geven aan onze sportieve ambities op het gebied van tophockey senioren”. 

 

De benoeming van Luuk zal plaatsvinden tijdens de eerstkomende Algemene Ledenvergadering, die nog zal plaatsvinden voor het einde van het seizoen.

Voorwaarden & disclaimer