1-header.jpg

Clinic voor mini's op zaterdag 15 mei

20-4-2021
Nieuwsafbeelding
In november 2020 is ons oud-lid Nathan overleden op 19-jarige leeftijd. Nathan heeft zijn hele jeugd gehockeyd bij HC Rotterdam en was inmiddels aan het studeren. Ter nagedachtenis aan Nathan heeft een groep vrienden plus familie het initiatief genomen om als TeamNathan de Mont Ventoux te beklimmen om geld in te zamelen voor Diergaarde Blijdorp. In de meivakantie verzorgt een aantal (oud-)leden van de club met TeamNathan een clinic om geld in te zamelen voor deze actie en daarmee Diergaarde Blijdorp te steunen. 

In het kort
🏑 Alle mini's; hockeyvriendjes en -vriendinnetjes van buiten de club zijn welkom
🗓️ Zaterdag 15 mei van 9.30-12.00 uur
💚 HC Rotterdam
💳 € 10,00 pp. De opbrengst komt geheel ten goede van Blijdorp!
📧 Aanmelden kan door het sturen van een mail met naam, leeftijd en telefoonnummer ouder naar  [email protected] Geef ook aan in welk team je zit - of als je graag bij een vriendje wilt - zodat daarmee rekening kan worden gehouden bij de indeling van de groepjes

Verkleed 🦁🐻🦓🐵 komen mag
Hockeyschoenen, scheenbeschermers en bitje zijn verplicht! Omdat deze clinic in het teken staat van Blijdorp, mogen deelnemers verkleed komen in een dierenoutfit maar dit is niet verplicht. Hockey staat centraal, dus als je een kostuum aantrekt, zorg er dan wel voor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. 

Programma
De inloop is vanaf 9:00 bij het grasveldje bij veld 7 tegenover de fietsenstalling. 
Om 9:30 begint de warming-up. Om 12:00 kunnen de kinderen weer worden opgehaald bij het grasveldje.

In het clubhuis zijn de toiletten beschikbaar. Vriendelijk verzoek om een eigen bidon met water mee te nemen. Helaas zijn toeschouwers nog niet toegestaan. 

Gerelateerd nieuws

22-11 ⛄ Mini's in de wintermaanden
Voorwaarden & disclaimer