1-header.jpg

Bovelander hockeykampen in de meivakantie

18-4-2021
Nieuwsafbeelding

Wat ga jij doen in de meivakantie? Sta je te trappelen om mee te doen aan de Bovelander hockeykampen op HC Rotterdam?! Wacht dan niet langer met aanmelden. Van maandag 3 t/m woensdag 5 mei as is er een minihockeykamp voor kids in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar en een juniorhockeykamp voor de leeftijdsgroep 10 t/m 13 jaar. 

Het Bovelander minihockeykamp (6 t/m 9 jaar)
Voor de jongste hockeyers is er het Mini Hockeykamp. De begeleiding van Bovelander neemt de kids mee in de wereld van hockey en de bijbehorende gezelligheid. Tijdens het driedaagse kamp zijn er gave en leerzame trainingen, komt een international een gastclinic geven en worden geweldig kampspellen gespeeld. Iedere dag start het kamp om 09.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

Wil je dit hockeykamp niet missen? Klik dan hier om in te schrijven!

Het Bovelander juniorhockeykamp (10 t/m 13 jaar)
De nieuwste technieken en trucs leer je van de mastertrainers tijdens dit driedaagse hockeykamp. Drie te gekke trainingen per dag hebben allemaal een speciaal thema. Van scoren tot verdedigen, alles komt voorbij. Ook komt er nog een international langs die je alles kan vertellen én laten zien! Daarnaast zijn er de hockeychallenges waarmee we iedereen uitdagen: van verste scoop tot hardste sleeppush. Lekker veel hockeyen dus!

Wil jij, net zoals je vrienden, dit absoluut niet missen? Geef je dan hier op! 

NB Boeken kan met een gerust hart. Als het kamp door Corona niet door kan gaan of je kan zelf niet komen, dan worden de volledige inschrijfkosten geretourneerd.

Voorwaarden & disclaimer