1-header.jpg

KNHB beëindigt per direct alle competities voor seizoen 2020-2021

23-4-2021
Nieuwsafbeelding

De hockeycompetities 2020-2021 zijn helaas per direct beëindigd voor alle teams, m.u.v. de Tulp Hoofdklasse Heren en Hoofdklasse Dames. Door het gebrek aan versoepelingen in de coronamaatregelen voor de sport ontbreekt volgens de KNHB het ‘benodigde perspectief’ om de competities met de reguliere indelingen te kunnen uitspelen. Lees voor meer informatie het nieuwsbericht van de KNHB.

We houden hoop op Rotterdamse wedstrijden
Intussen zitten we op de club niet stil en wordt door verschillende commissies hard gewerkt aan mogelijke toernooitjes en/of een Rotterdamse competitie voor jong en oud. Als de komende weken blijkt dat het mogelijk is om regionale of lokale competities op te zetten, kan ook de KNHB hierin nog een rol spelen. 

Speeldagenkalender seizoen 2021-2022
De KNHB vindt het ook belangrijk om over de zomer heen te kijken naar volgend seizoen en heeft de speeldagenkalenders voor volgend seizoen daarom inmiddels in concept vastgesteld. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd. Indien de actualiteit dat in de zomer toch nog van ons vraagt, dan heeft de KNHB de mogelijkheid deze concept-speeldagenkalenders alsnog aan te passen. 

Voorwaarden & disclaimer