1-header.jpg

Online Algemene Ledenvergadering op 24 juni a.s.

17-5-2021
Nieuwsafbeelding
Het bestuur van HC Rotterdam nodigt alle leden en ouders van jeugdleden van harte uit voor het bijwonen van een algemene ledenvergadering op donderdag 24 juni as om 20.30 uur. Binnen de huidige maatregelen is het nog niet mogelijk de ALV op de club te laten plaatsvinden, dus deze keer is het toch nog een keer online.

Uitnodiging online verstuurd
De uitnodigingen worden komend weekend met afzender 'Online ALV' verstuurd aan alle leden van seizoen 2020-2021. Heb je deze maandag as niet ontvangen en wil je de ALV wel bijwonen? Check eerst je spam en als de mail daar ook niet is beland, stuur dan een mail met naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Het is na ontvangst uitnodiging mogelijk om alvast in te loggen op het platform om te kijken of alles werkt. In de verstuurde mail zal ook een link staan naar instructiefilmpjes. Wij adviseren om van te voren even te kijken of het lukt om in te loggen. 

Vragen n.a.v. de agenda of punt voor rondvraag van tevoren insturen
De agenda voor de algemene ledenvergadering vind je als bijlage bij dit bericht. Wil je een vraag indienen over een van de agendapunten of heb je iets voor de rondvraag? Mail deze voor 15.00 uur op donderdag as naar de secretaris
Voorwaarden & disclaimer