1-header.jpg

👨‍🍳 TULP keukens: win een jaar lang gratis hockeyen

20-9-2021
Nieuwsafbeelding
Het nieuwe seizoen is van start en ook dit jaar is Tulp Keukens naamgevend sponsor van de hoofdklasse: de Tulp Hoofdklasse Heren. Naam en logo van Tulp zijn onder meer te zien op reclamedoeken in ons stadion en op de mouw van het shirt van Heren-1.

Hockey jij dit jaar gratis?
Ook is Tulp Keukens supporter van onze club en haar leden. Hockey is een echte gezinssport. Ouders en kinderen zijn in het weekend rond én op de velden te vinden. Waar in het weekend de hockeyvelden centraal staan in sommige families, is doordeweeks de keuken het middelpunt van het gezinsleven. Tulp Keukens introduceert daarom 12 september t/m 24 oktober een winactie waarbij je bij aanschaf van een nieuwe keuken kans maakt op een seizoen lang gratis hockeyen voor het hele gezin. Samen uit, samen thuis! 

Exclusieve ledenkorting
Naast deze actie is er ook een langlopende ledenkorting want Tulp Keukens biedt onze leden 10% korting op de aanschaf van een keuken uit hun brede assortiment. Ook krijgt de club een bijdrage als de keuken is aangeschaft. Goed voor jou, goed voor de club! Deze korting is bovenop de eventuele actie, die op dat moment loopt. 

Wil je meer weten over deze acties? Maak via het formulier op de website van Tulp eenvoudig en vrijblijvend een winkelafspraak.


Voorwaarden & disclaimer