1-header.jpg

Club in de zomermaanden ๐ŸŒž

12-7-2021
Nieuwsafbeelding

๐ŸŒž In de zomerperiode gelden aangepaste openingstijden van complex en clubhuis. Let op: het is belangrijk dat alle teamactiviteiten op de velden worden aangemeld. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Zie de verschillende mailadressen onderaan dit nieuwsbericht. 

๐Ÿšช Let op: het hek kan gesloten zijn/worden
Bij een gesloten complex is het belangrijk dat keepersmaterialen en overige zaken op tijd worden meegenomen voor bijv. een toernooi of oefenwedstrijd uit. Let ook op dat er geen fietsen, scooters of auto's op het terrein worden geparkeerd, want bij terugkomst kan het hek dicht zijn.


๐ŸฅคVoorlopig houden we ons qua horeca bij het openen van de buitenbar en het terras. Volgens de recente maatregelen is de buitenbar tot 00.00 uur geopend. Van het clubhuis zijn de kleedkamers, toiletten en lockerruimtes bereikbaar bij trainingen en oefenwedstrijden. Opening van het complex betekent overigens niet altijd dat de horeca ook is geopend.

๐Ÿ“… De zomermaanden zijn verdeeld in deze blokken

12 t/m 16 juli
Trainingen voor jeugd en senioren op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag na aanvraag via het hieronder genoemde mailadres. De training moet uiterlijk 24 uur van te voren zijn aangevraagd ivm bemanning complex en clubhuis en de aanvragen worden op volgorde van binnenkomst ingepland. Op vrijdag 16 juli is er Sevens. 

17 t/m 22 juli
Het weekend 17-18 juli is de club gesloten. Trainingen voor jeugd en senioren op maandag, woensdag en donderdag na aanvraag via het hieronder genoemde mailadres. De training moet uiterlijk 24 uur van te voren zijn aangevraagd ivm bemanning complex en clubhuis en de aanvragen worden op volgorde van binnenkomst ingepland. 

23 juli t/m 8 augustus
Het complex is gesloten van vrijdag 23 juli t/m zondag 8 augustus.

9 t/m 29 augustus
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen starten voor de (regio)topteams en het complex is alle dagen vanaf 16.00 uur geopend. Voor het reserveren van een veld(deel) is het voor alle teams ook in deze periode noodzakelijk een mail te sturen aan genoemd mailadres. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst ingepland. Let op: als er geen/nauwelijks aanmeldingen zijn, kan de club alsnog gesloten blijven.

m.i.v. 30 augustus: start trainingsschema
Op maandag 30 augustus as start het reguliere trainingsschema. De competitie start in het weekend 11-12 september (m.u.v. landelijk spelende jeugdteams) en op 4-5 september worden oefenwedstrijden gepland.

๐Ÿ“ง Mailadressen voor contact

 

Voorwaarden & disclaimer