1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

๐Ÿ”’ Keeperslockers seizoen 2022-2023

10-7-2022
Nieuwsafbeelding

Keepers van onze senioren- en O12-18-jeugdteams kunnen gebruik maken van één van de lockers om hun keeperstas op de club te bewaren. De meeste keepers hebben de huur verlengd, maar van de 100 lockers is volgend seizoen nog een aantal beschikbaar. De huur per seizoen bedraagt € 30,-, die je betaalt in onze webshop. Na betaling krijg je bericht wanneer en waar je de lockersleutel op de club kunt ophalen. 


Wil je ook een keeperslocker huren? 
Beschikbare lockers worden op basis van beschikbaarheid en op volgorde van betaling in behandeling genomen. Je kunt alvast een locker aanvragen in de webshop en dan verneem je tzt of er eentje beschikbaar is.


NB Voor miniteams is helaas geen keeperslocker beschikbaar.


Tip: maak een reservesleutel ๐Ÿ”‘๐Ÿ”‘

Ons advies is altijd om minimaal één reservekopie van de sleutel te laten maken, zodat je thuis nog een exemplaar hebt en je er eentje kan geven aan de teammanager, aanvoerder of een teamgenoot. 


Bij gesloten complex de keeperstas mee naar huis ๐Ÿ”’
Het is natuurlijk reuzehandig om je keepersspullen op de club te bewaren. Bedenk wel dat het complex gesloten kan zijn als er geen competitie wordt gespeeld. Bij een gesloten complex is het belangrijk dat keepersmaterialen en overige zaken op tijd worden meegenomen voor bijv. een toernooi of oefenwedstrijd uit. 
Voorwaarden & disclaimer