1-header.jpg

⚠️ Informatie voor onze bezoekers en toeschouwers

25-9-2021
Nieuwsafbeelding

De meeste coronamaatregelen zijn per 25 september komen te vervallen. We zetten de nog geldende maatregelen op de club voor jullie op een rij:

👀 Toeschouwers welkom tijdens wedstrijden           
Toeschouwers zijn toegestaan op het complex tijdens trainingen en wedstrijden. 

☕🍷 Bij voorkeur geen toeschouwers langs de lijn bij trainingen
Een leerpunt van de coronaperiode is dat er zonder toeschouwers bij trainingen veel meer rust en focus is. We attenderen ouders/verzorgers dus graag op ons lekkere terras bij de buitenbar. 

↔️ Geen 1,5 meter meer
De 1,5 meter afstandsregel is losgelaten. Nu is ons complex groot genoeg en de gele stippen staan nog steeds langs de lijn en op de tribunes voor diegenen die zich comfortabel voelen bij het houden van onderlinge afstand.


🥤
  Buitenbar en terras geopend van maandag t/m vrijdag
Buitenbar en terras zijn doordeweeks open vanaf 17.00 uur en op de woensdagmiddag als de minitrainingen starten. Als het over een aantal weken buiten kouder wordt, is de kans groot dat de buitenbar doordeweeks gesloten blijft en dat de bar in het clubhuis is geopend.


Bar clubhuis in het weekend geopend
In het weekend is de bar in het clubhuis geopend als een 'to go-zone'. Alleen voor bijv. de teamlunches op de zitplaatsen in het clubhuis is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs als QR-code op scherm of als print, een geldig herstelbewijs of een bewijs van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. 

🚿🚽  Kleedkamers geopend
De kleedkamers, douches en toiletten zijn open. 


🎫 Kaartverkoop op zondag
Voor toeschouwers van de competitiewedstrijden van Dames-1 en Heren-1 loopt dit seizoen een pilot met kaartverkoop. Ook schrijven de overheidsrichtlijnen voor dat toeschouwers van hoofdklassewedstrijden moeten beschikken over een coronatoegangsbewijs. Op de Super Sunday geldt dit voor beide wedstrijden. Lees meer informatie in dit nieuwsbericht

De kaartcontrole vindt plaats bij entree naar de tribunes in het stadion. De overige velden, kleedkamers, toiletten en de buitenbar zijn bereikbaar zonder toegangskaart en coronatoegangsbewijs. 


💚💪   Samen sterk
Deze maatregelen gelden waarschijnlijk tot 1 november as. Als de coronacijfers zich goed ontwikkelen, kunnen we vanaf dat moment hopelijk weer naar 'normaal'.

Voorwaarden & disclaimer